За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Frontline Electrical

За проекта

 

Frontline Electrical, известен изпълнител на електроинсталации, предлага широка гама от услуги за различни сектори – жилища, офиси, училища, болници и нови сгради в Сътън, Лондон и Съри. Те се обърнаха към нашата агенция, за да установят стабилно онлайн присъствие и да оптимизират процеса на обслужване на клиентите си. Изискването им беше двупосочно: създаване на интуитивен уеб сайт, който ефективно да представя услугите им, и разработване на персонализиран калкулатор за услуги, с който клиентите да изчисляват нуждите си от електричество въз основа на индивидуалния си избор на ключове, контакти, осветителни тела и местата за монтаж.

 

Предизвикателството

 

Компанията Frontline Electrical се занимаваше със сложен процес на обслужване на клиенти. Предвид множеството услуги, които предлагаха, клиентите често изпитваха затруднения да преценят нуждите си от електричество и свързаните с това разходи. Frontline Electrical се нуждаеше от дигитално решение, което да опрости този процес и да предлага оценки на разходите в реално време въз основа на уникалните изисквания на клиентите. Освен това, като утвърден изпълнител, те се нуждаеха от онлайн платформа, която да отразява по подходящ начин качеството на услугите и всеобхватните им предложения.

 

Решението

 

Разбирайки нуждите на Frontline Electrical и сложността на техните услуги, нашата агенция разработи цялостно дигитално решение:

Разработване на уеб сайт: Изградихме лесен за използване и визуално привлекателен уеб сайт, който ефективно подчертава широката гама от услуги, предлагани от Frontline Electrical. Той беше проектиран така, че да отразява професионализма и експертните познания на компанията, като осигуряваше безпроблемна навигация за потенциалните клиенти.

Персонализиран калкулатор за услуги: Акцентът на нашето решение беше уникален, персонализиран онлайн калкулатор за оценка на разходите за електрически услуги. Разработихме система, която позволява на клиентите да избират различни видове и брой ключове, контакти, осветители и местата им за монтаж в различни части на къщата. Този удобен за ползване инструмент позволява на клиентите да имат ясна представа за нуждите си от електричество и свързаните с тях разходи, всичко това в реално време.

Безпроблемно потребителско изживяване: Интегрирахме персонализирания калкулатор с гладък процес на запитване, позволяващ на клиентите директно да се свържат с Frontline Electrical с изчислените от тях оценки. Това осигури решение от край до край – от разбирането на нуждите от услуги до свързването с доставчика на услуги.

 

Резултатите

 

Нашето решение революционизира процеса на обслужване на клиенти на Frontline Electrical, като опрости взаимодействията и повиши удовлетвореността на клиентите. Новият уеб сайт и персонализираният калкулатор подобриха онлайн присъствието на Frontline Electrical и осигуриха интуитивна платформа, чрез която клиентите да разбират и да се обръщат към тях за услуги. В резултат на това Frontline Electrical отбеляза увеличение на броя на клиентските запитвания и значително нарастване на бизнеса.

Цели:

Оптимизиране на процеса на обслужване на клиентите

  • Стратегия 1

    Разработване на уеб сайт

  • Стратегия 2

    Персонализиран калкулатор за услуги

  • Стратегия 3

    Безпроблемно потребителско изживяване

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *