За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Кои сме ние

Защо да ни изберете
за ваша дигитална агенция?

Идеята за Дигитален Маркетинг ЕООД възниква през далечната 2008г. А към момента може да се похвалим с редица успешни местни и международни проекти зад гърба ни.

 

 

Нашата агенция предоставя широк спектър от дигитални услуги и работи с клиенти от всички индустрии. Предлагаме възможности за консултиране и управление на онлайн маркетинг кампании, свързани с оптимизация за търсачки (SEO), Pay-per-click реклами (PPC), реклами в Google и Facebook, контент и копирайтинг. Може да се възползвате и от нашата богата експертиза в разработването на уеб сайтове за електронна търговия или B2B компании, редизайн, видео маркетинг.

 

За нас е важен индивидуалния подход и цялостното разбиране на вашите бизнес нужди. Ако сте стартъп, който се нуждае от проучване на конкуренцията, изработване на цялостна маркетинг стратегия и бизнес консултации, може да помогнем в определянето и постигането на целите ви.

 

Дигиталната ни агенция е базирана в Пловдив, а екипът ни се състои от млади и креативни професионалисти, които ще помогне да:

  • Повишите познаваемостта на бранда
  • Достигнете до широка аудитория
  • Насочите качествен трафик към уеб сайта ви
  • Стигнете до челни позиции в класациите на търсачките