За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222

Помагаме на бизнеса да се разраства чрез дигитални маркетингови услуги

Възможности

Бизнес и маркетинг стратегии

Всеки ангажимент към клиентите ни изисква точна комбинация от знания, умения и ресурси за изпълнението му.

Нашият екип е изграден от експерти с различни маркетингови специалности и суперсили (:

Благодарение на тях можем да ви предложим иновативни решения на всеки етап от процеса на реализация на проектите ви.

Ние сме тук, за да отговорим на вашите нужди и да споделим удовлетвореността от успешно постигнатите цели!

Маркетингови Услуги

SEO оптимизация

Бъдете видими за своите текущи и потенциални клиенти!
SEO oптимизацията популяризира бранда и помага на бизнеса ви да бъде класиран на високи позиции в резултатите на органично търсене.

Услуги

Social Media

Изграждане на връзки с таргет аудиторията чрез стратегии в социалните мрежи.

Ангажирайки потребителите чрез интересно съдържание на любимите им социални платформи, ние изграждаме лоялност към бранда и привличаме нови последователи. Добрият имидж на бизнес страниците ви зависи от правилната маркетинг стратегия.

Услуги

Content Marketing

Информирайте, забавлявайте и ангажирайте на всеки етап от потребителското пътуването.

Разработваме персонализирани стратегии за съдържание и планове за дигитален маркетинг във всички канали, които отговарят на бизнес целите ви.

Услуги

WEBSITE DESIGN & DEVELOPMENT

Искате ли да се откроите сред милионите уеб сайтове в интернет?

Нашият вътрешен екип от дизайнери е квалифициран във всички области на дигиталния маркетинг и ще ви помогне за осъществяването на вашата бизнес идея.
Достъпният, използваем и креативен уеб сайт дизайн е част от факторите, които оказват трайно въздействие върху вашата аудитория. Все още нямате сайт? Ние ще изработим.

Услуги

PAY PER CLICK – PPC

Да направите бизнеса си разпознаваем, без да чакате, е постижимо.
Достигнете до най-добрите си потенциални клиенти чрез целенасочена рекламна кампания в правилните рекламни мрежи. Нашата агенция ще ви даде незабавен тласък и ще помогне да използвате рекламния си бюджет по най-добрия начин.

Услуги

Email Marketing

Имейл маркетинг кампаниите гарантират бързина и ефективност за популяризиране на бранда ви. Ние ще ви помогнем в изграждането на широк списък от потенциални потребители и правилното им таргетиране чрез един от най-използването методи за комуникация – електронна поща.

Услуги

ECOMMERCE MARKETING

Ако все още не сте изградили вашата бизнес стратегия за онлайн търговия и се нуждаете от помощ при определяне на целите си, ние сме готови да предоставим надеждни решения. Поставяйки правилните въпроси, ние партнираме с клиентите си, за да определим заедно вижданията за вярната посока на развитие.

Услуги

BUSINESS CONSULTING

Ако все още не сте изградили вашата бизнес стратегия и се нуждаете от помощ при определяне на целите си, ние сме готови да предоставим надеждни решения. Поставяйки правилните въпроси, ние партнираме с клиентите си, за да определим заедно вижданията за вярната посока на развитие.

Услуги

STARTUP MARKETING STRATEGIES

Искате ли да създадете огромна аудитория за своя стартъп?

Спестете ценно време и се доверете на професионалисти, които да развият идеята ви в дигитална среда. Чрез правилните маркетингови техники ще допринесем за стратегическо позициониране на стартиращия ви бизнес. Име, лого, сайт, онлайн присъствие и социални профили. Успехът на бизнес идеята ви се крие зад успешния маркетинг план!

Готови ли сте
да работим заедно?