За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Дигитален маркетинг работа и развитие

В Digitalmarketing.bg сме големи почитатели на растежа, ученето, забавлението… и кучетата! Осигуряваме непрекъснато обучение по дигитален маркетинг, сертификати, възможности за участие в семинари, работа на място и дистанционно. Седалището ни е в Пловдив, но наемаме най-добрите таланти от цяла България.

 

При нас може да откриеш мечтана маркетинг работа, при която да оказваш влияние, да се развиваш, да учиш и да обичаш хората, с които си сътрудничиш в дигиталните предизвикателства.

 

Най-добрата част? Забавлявай се, докато го правиш.

Тук, в Digitalmarketing.bg, търсим хора с подобна нагласа.

Някой, който да ни направи по-добри, както ние него, достигайки дигитални върхове.

 

Не виждате своята маркетинг работа в списъка?

 

Да, имаме конкретни роли, за които търсим хора. Но ние се интересуваме повече от твоите умения – от теб като личност. Ще си паснеш ли с нашия разнообразен екип? Пристрастен ли си към дигиталния маркетинг, изграждането на марки, създаването на изкуство, програмирането – или по малко от всичко? Изпрати ни автобиографията си. Нека видим дали можем да създадем твоята позиция заедно.

 

За да се  присъединиш към екипа ни, попълни нашата форма по-долу и ние ще се свържем с теб:

 

Дигитален маркетинг позиции и отговорности

 

Специалист дигитален маркетинг

 

Специалистът по дигитален маркетинг отговаря за поддържането на марката, като работи по маркетингови кампании. Задълженията му включват провеждане на пазарни проучвания, разработване на стратегии с други специалисти по маркетинг и създаване на съдържание, което да подпомогне успеха на маркетинговите кампании. Специалистите по дигитален маркетинг трябва да сравнят рекламните техники и предложения на вашата компания с тези на конкурентните фирми. Те помагат за поддържането на печелившо послание за вашата компания и с проучвания, за да гарантират, че вашите предложения се доближават до идеалните ценови точки, за да предложат стойност на потенциалните клиенти.

 

SEO специалист

 

Основната роля на SEO специалиста е да класира дадена страница на уебсайта в страницата с резултати от търсенето и да увеличи трафика на уебсайта. Чрез провеждане на проучване на ключови думи и използване на специфични инструменти SEO специалистът извършва оптимизация на страниците на уебсайта, за да гарантира, че резултатите от търсенето са подходящи, и да създаде положително потребителско изживяване, увеличавайки трафика на уебсайта, обема на водещите клиенти и познаваемостта на марката.

 

PPC специалист

 

PPC специалистът управлява рекламни кампании в интернет, включващи стратегия, дизайн, изпълнение, SEO и анализ на ефективността на рекламите. Това е предизвикателна роля, която е и много търсена, защото за да се реализира една PPC кампания, е необходим уникален набор от умения.

 

Специалист по маркетинг в социалните мрежи

 

Специалистът по маркетинг в социалните мрежи отговаря за подобряване на присъствието на компанията в социалните мрежи, взаимодействието с целевите аудитории, популяризирането на ангажиращото съдържание на марката и разширяването на възможностите за увеличаване на приходите. Той трябва да разбира и познава всяка платформа, стратегиите за маркетинг на социалните мрежи и как да оптимизира съдържанието, за да го направи привлекателно.

 

Афилиейт маркетинг мениджър

 

Работата на афилиейт маркетинг мениджъра включва управление на външните и вътрешните партньорски програми на компанията през всички фази, включително създаване на идеи, стартиране, поддържане, трафик, маркетинг, отчитане, оптимизация и анализ. Той отговаря за идентифицирането, оценяването и набирането на нови афилиати с цел увеличаване на разпространението на програмата и за взаимодействието с вътрешния маркетинг и други екипи за разработване и прилагане на маркетингови стратегии и поддръжка на афилиейт програми.

 

Копирайтър

 

Копирайтърът създава писменото съдържание за уеб страници. Той може да работи като автор на съдържание на свободна практика или като служител на компания. Копирайтърът може да помогне на маркетинговия екип да усъвършенства съдържанието си и използваните думи. Копирайтърът може да напише по-добро рекламно послание, да помогне на мениджъра на социалните мрежи с по-добри думи за публикуване в каналите на социалните канали.

 

Контент Райтър

 

Авторът на съдържание е професионалист, който пише информативни и интересни статии, за да помогне на марките да представят своите продукти. Те пишат интересни статии, ръководства и други материали, които отговарят на проблем или нужда на целевата аудитория. Целта на маркетинга чрез съдържание е да се повиши интересът към даден продукт или услуга, без да се казва изрично на целевата аудитория, че трябва да закупи този продукт или услуга.