За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

GrandOutdoors.co.uk

За проекта

 

Grand Outdoors, стартъп в областта на откритите пространства за живеене в Обединеното кралство, си партнира с нашата агенция, за да създаде своето онлайн присъствие от нулата. Задачата беше изчерпателна: да се изгради удобна платформа за електронна търговия, която ефективно да представя първокласните им градински конструкции, със специален акцент върху перголите. Освен това основно изискване беше разработването на персонализиран онлайн калкулатор, който да позволява на клиентите да избират спецификации като цвят, дизайн, остъкляване, размери, интелигентни системи и т.н., и да извършват директно плащане.

 

Предизвикателството

 

Като нов участник на пазара, Grand Outdoors започва от нулата. Нуждаеха се от уникална, интуитивна платформа за електронна търговия, която да ги отличи на силно конкурентния пазар. Най-голямото предизвикателство беше разработването на онлайн калкулатора за перголи. Той трябваше да бъде удобен за потребителя, да бъде силно персонализиран и да може да изчислява цените в реално време въз основа на уникалните спецификации на клиента.

Освен това Grand Outdoors искаше да предложи безпроблемен процес на плащане, който да позволи на клиентите да плащат директно чрез платформата, след като са персонализирали своята пергола с помощта на калкулатора. Създаването на това интегрирано решение от край до край представляваше сериозно предизвикателство.

 

Решението

 

Разбирайки целите и предизвикателствата на компанията, нашата агенция разработи цялостно решение:

Разработване на уеб сайт: Създадохме визуално привлекателна и лесна за използване платформа за електронна търговия. Уеб сайтът беше проектиран така, че да бъде интуитивен и лесен за навигация, като представя ефективно първокласните продукти на Grand Outdoors.

Персонализиран онлайн калкулатор: Централният елемент на нашето решение беше уникален, напълно персонализиран онлайн калкулатор за перголи. Разработихме алгоритъм, който можеше да изчислява цените в реално време въз основа на различни спецификации, избрани от клиента, като цвят, дизайн, остъкляване, размери и интелигентни системи. Това даде на клиентите свободата да проектират своята идеална пергола и да видят в реално време последиците за разходите от своя избор.

Безпроблемен процес на плащане: Интегрирайки онлайн калкулатора със защитен портал за плащане, ние осигурихме безпроблемен преход от персонализирането до поръчката. Това осигури на клиентите цялостно решение от край до край – от проектирането на собствената им пергола до извършването на покупката.

 

Резултатите

 

Нашето решение, съчетаващо високоефективен уеб сайт за електронна търговия с уникален онлайн калкулатор за перголи, осигури на Grand Outdoors силно онлайн присъствие и конкурентно предимство на пазара. То доведе до значително увеличение на онлайн продажбите и удовлетвореността на клиентите, като постави солидна основа за марката на пазара на градински конструкции в Обединеното кралство.

Цели:

Изграждане на удобна платформа за електронна търговия

  • Стратегия 1

    Разработване на уеб сайт

  • Стратегия 2

    Персонализиран онлайн калкулатор

  • Стратегия 3

    Безпроблемен процес на плащане

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *