За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Mindset Reformer Pilates

За проекта

 

Студио Mindset Reformer Pilates, уютно бутиково пилатес студио в Пловдив, България, специализирано в тренировки по пилатес с реформър легла. Тази нова пилатес концепция беше нова за България и студиото си партнираше с нашата агенция, за да повиши нейната видимост и достъпност. Задачата ни беше тройна: да създадем и управляваме платформи в социалните мрежи, за да направим концепцията позната на целевата аудитория, да изработим оптимизиран уеб сайт с подробна информация за дейсността им и най-важното – да внедрим удобна онлайн резервационна система за лесно управление на часовете и свободните места за тренировки.

 

Предизвикателството

Въвеждането на концепцията за реформър пилатес на нов пазар е свързано със сериозни предизвикателства. Mindset се нуждаеше от стабилно онлайн присъствие, за да запознае потенциалните клиенти с ползите и концепцията на пилатес с реформър легла. Освен това студиото се нуждаеше от лесна за използване онлайн система за резервации, за да управлява ефективно посещенията. Системата трябваше да бъде интуитивна както за собственика на студиото, така и за клиентите, като позволява резервиране и анулиране на резервации с няколко прости стъпки.

 

Решението

 

Разбирайки уникалността на предложенията на Mindset и техните пазарни предизвикателства, нашата агенция разработи цялостно дигитално решение:

 

Управление на социалните мрежи: Създадохме и управлявахме платформите на Mindset в социалните медии, като разработихме стратегия за информиране на потенциалните клиенти за реформаторския пилатес и ползите от него. Това включваше създаване на ангажиращо съдържание, което представяше уникалността на концепцията и спокойната атмосфера на студиото.

 

Разработване и оптимизиране на уеб сайт: Беше създаден удобен за ползване уеб сайт, който предоставяше подробна информация за предложенията на студиото, инструкторите и концепцията за реформаторски пилатес. Уеб сайтът беше оптимизиран за търсене, което гарантира, че ще се класира високо в резултатите от търсенето, свързани с пилатес в България.

 

Система за онлайн резервации: Основната част от нашето решение беше създаването на интуитивна система за онлайн резервации. Това позволи на клиентите да правят и отменят срещи с няколко лесни стъпки. Системата беше проектирана така, че да бъде лесна за управление и за собственика на студиото, като предлагаше безпроблемен начин за проследяване на резервациите.

 

Резултатите

 

Нашето цялостно дигитално решение успешно утвърди студио Mindset Reformer Pilates като пионер на концепцията Reformer Pilates в България. Образователното съдържание в социалните мрежи, в съчетание с информативния уеб сайт и безпроблемната система за резервации, направиха новата пилатес концепция достъпна и привлекателна за потенциалните клиенти. В резултат на това Mindset отбеляза увеличение на клиентските запитвания, резервациите и значителен ръст на клиентската си база.

Цели:

Изграждане на онлайн присъствие и създаване на онлайн система за резервации

  • Стратегия 1

    Управление на социалните мрежи

  • Стратегия 2

    Разработване и оптимизиране на уеб сайт

  • Стратегия 3

    Система за онлайн резервации

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *