За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Национал

Създадена през 1994 година със седалище град Пловдив. Предмета на дейност на фирмата е търговия на хранителни стоки, дистрибуция, пакетиране на място с марката „Национал“. За 20 години „Делком-Национал“ покри територията на цяла Южна България. Огромната складова база е комуникативна, функционална и удобна за товаро-разтоварни дейности. Богатият и разнообразен автопарк на фирмата „Делком-Национал“ ООД – Пловдив е пригоден за свякакъв вид хранителни стоки. Обурудвани с хладилни камери, стилажи и безопасно транспортиране на продуктите, съобразено с хигиенните норми и ненарушаване целостта на продукта. Чрез изключително голямото си разнообразие от хранителни стоки, които предлага фирмата, задоволява и най-изтънчения вкус на потребителя. Видовете продукти са разфасовани в различен грамаж, едно изключително голямо удобство за домакинството. Голямото разнообразие от варива – боб, леща, булгур, много видове ориз, бяло и козуначно брашно, тестени изделия и зърнени храни са пакетирани в здравословни и функционални за употреба опаковки. Широкоя спектър на плодовете и зеленчуците впечатляват с високото си качество. Видовете плодови сокове и консерви, сосове, топинги, желета, конфитюри са произведени по стари български рецепти и носят вкуса и качеството на стандарт. „Делком-Национал“ ООД град Пловдив извършва дистрибуция на своите стоки и продукти до всички точки на Южна България. Извършва се търговия на едро и дребно.

Продуктите с търговска марка „Национал“ в пълна степен отговарят на вкусовите навици на българина. Предлага се голямо разнообразие от хранителни продукти готови за приготвяне на аламинути, изключително ценна услуга , щадяща времето в съвременната динамичност и заетост на домакинята. Някой от продуктите са съпроводени и с рецепти, насочващи домакинята , освен за прилагането им едно към едно , а дава възможност и за проява на кулинарна фантазия. Освен за приготвянето на традиционни бълагарски ясти, продуктите с марка „Национал“ дават възможност за пригортянето на не малко национални ястия на други народи и култури.

„Делком-Национал“ ООД град Пловдив покрива всички изискванията на Европейската дериктива за качество на храните, внедрявайки Интегрирана система за неговото управление.

„Делком-Национал“ ООД град Пловдив е изключително динамично развиваща се фирма в сферата на търговията на хранителни стоки и продукти. Пакетирането се извършва в широката складова база на фирмата „Делком-Национал“ ООД. Дистрибуцията на готовите продукти се доставят до търговските обекти.

Голям интерес сред потребителите на „Делком-Национал“ ООД – Пловдив, представляват и видовете конфитюри от екологични продукти като : боривинки, ягоди, къпини, кайсии, малини в красиви и удобни разфасовки от 360 грама и килограм. Все традиционии български изделия, присъстващи на трапезата му, продукти с марката „Национал“.

„Делком-Национал“ ООД град Пловдив, е в контакт с голям брой фирми, производители на хранителни стоки и продукти. Инвестиционната политика на собствениците е създаването на логото с търговска марка „Национал“ – белег за качество и висок стандарт на продукцията.

Фирмата притежава сертификат HASEP система , която следи за качеството на продуктите, тяхната защита от опасности, анализ на свойствата и критичните точки.

„Делком-Национал“ е фирма , доказала своята коректност, лоялност и висок стандарт на предлаганите продукти, задоволявайки пазара с изобилието на хранителни стоки, с високо качество на тяхното съдържание.

Цели:

Изграждане на дигитална идентичност

 • Клиент

  „Делком-Национал“ ООД

 • Стратегия 1

  Корпоративен уеб дизайн с народни мотиви

 • Стратегия 2

  Видео маркетинг

 • Стратегия 3

  Онлайн магазин

Към Проекта

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *