За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Нашият пакет за дигитален маркетинг на електронната търговия е разработен специално, за да отговори на уникалните нужди на малките онлайн магазини. Ние разбираме предизвикателствата на управлението на малък онлайн бизнес и сме подготвили пакет от услуги, които помагат да увеличите видимостта си онлайн, да насочите трафика към магазина си и да превърнете посетителите в клиенти. Ето какво можете да очаквате:

Оптимизация на уеб сайт за електронна търговия: Ние ще гарантираме, че вашият онлайн магазин е удобен за потребителите, оптимизиран за мобилни устройства и оптимизиран за търсачки. Ще подобрим описанията на продуктите, изображенията и мета данните, за да подобрим видимостта в търсачките и потребителското изживяване.

Оптимизация за търсачки (SEO): Ще приложим доказани стратегии за SEO оптимизация, за да помогнем на уеб сайта ви да се класира по-високо в търсачките. Това включва оптимизиране на продуктовите страници, категориите и прилагане на стратегия за локална SEO оптимизация, ако е приложимо.

Създаване на съдържание: Ще разработим ангажиращо, висококачествено съдържание, свързано с вашите продукти и индустрия, което може да включва публикации в блогове, съдържание в социалните мрежи, бюлетини и др. Това съдържание ще ви помогне да утвърдите марката си, да поддържате аудиторията си ангажирана и да насочвате трафика към магазина си.

Управление на социалните мрежи: Ще управляваме профилите ви в социалните мрежи, като редовно ще публикуваме актуализации за нови продукти, промоции и ангажиращо съдържание, за да привлечем и задържим последователите.

Имейл маркетинг: Ще приложим ефективна стратегия за имейл маркетинг, която включва имейли за добре дошли, промоционални оферти, напомняния за изоставени колички и персонализирани препоръки, за да поддържате клиентите си ангажирани и да насърчавате повторните покупки.

Анализ и отчитане: Ще проследим ефективността на всички ваши усилия в областта на дигиталния маркетинг и ще предоставяме редовни отчети. Тези данни ще ви помогнат да разберете поведението на клиентите си и да вземате решения, основани на данни.

Управление на онлайн репутацията: Ще следим онлайн репутацията ви, ще отговаряме на отзиви и ще управляваме всички отрицателни отзиви по начин, който защитава и подобрява имиджа на марката ви.

Оптимизация на степента на конверсия (CRO): Ще приложим стратегии за увеличаване на процента на посетителите, които извършват покупка. Това може да включва A/B тестване на продуктовите страници, подобряване на навигацията на сайта и оптимизиране на процесите на плащане.

Оптимизация на продуктовите списъци: Ще оптимизираме вашите продуктови списъци, като подобрим техните заглавия, описания и изображения, за да ги направим по-привлекателни и видими в резултатите на търсачките.

Целта ни с този пакет е да предоставим цялостно, съобразено с нуждите решение, което да доведе до осезаеми резултати за вашия малък онлайн магазин. Ние не сме просто доставчик на услуги, а партньор, който се стреми да ви помогне да развиете бизнеса си.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Малък онлайн магазин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *