За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Нашият пакет за международен дигитален маркетинг в областта на електронната търговия е специално разработен за малки онлайн магазини, които обслужват клиенти от цял свят. С този пакет целим да увеличим глобалната ви видимост, да насочим разнообразен трафик към магазина ви и да подобрим конверсиите ви в различни региони. Ето какво можете да очаквате:

Многоезична оптимизация на уеб сайта: Ние ще гарантираме, че вашият онлайн магазин е удобен за потребителите, оптимизиран за мобилни устройства и оптимизиран за търсачките на няколко езика. Ще подобрим описанията на продуктите, изображенията и мета данните, за да осигурим безпроблемно пазаруване за всички Ваши международни клиенти.

Международна SEO оптимизация: Ще приложим SEO стратегии, специфични за международните бизнеси. Това включва оптимизиране на уеб сайта ви за търсачките в различни държави и езици и прилагане на hreflang тагове за езикови и регионални URL адреси.

Създаване на съдържание и локализация: Ще разработим ангажиращо, висококачествено съдържание, свързано с вашите продукти, и ще го локализираме за вашите целеви пазари. Това може да включва публикации в блогове, съдържание в социалните мрежи и бюлетини, които да намерят отклик сред разнообразната Ви аудитория.

Управление на социалните мрежи: Ще управляваме профилите ви в социалните мрежи, като редовно публикуваме актуализации за нови продукти, промоции и ангажиращо съдържание, за да изградим силна онлайн общност около вашата марка в различните региони.

Имейл маркетинг: Ще проведем ефективни кампании за имейл маркетинг с персонализирано съдържание за различните региони. Това включва имейли за добре дошли, промоционални оферти, напомняния за изоставени колички и препоръки за продукти.

Анализ и отчитане: Ще проследяваме ефективността на всички ваши усилия в областта на дигиталния маркетинг в различни региони и ще предоставяме редовни, лесни за разбиране отчети, които измерват напредъка и резултатите.

Управление на онлайн репутацията: Ще следим и управляваме онлайн репутацията ви в различни региони, като гарантираме, че бизнесът ви поддържа положителен имидж на всички пазари.

Оптимизация на степента на конверсия (CRO): Ще приложим стратегии за увеличаване на процента на посетителите, които правят покупка на вашия сайт, като вземем предвид регионалните различия в поведението при пазаруване.

Оптимизация на продуктовите списъци: Ще оптимизираме продуктовите ви списъци, като подобрим техните заглавия, описания и изображения за всеки от целевите ви пазари.

С този пакет целта ни е да предоставим цялостно, персонализирано решение, което да ви помогне да се справите с уникалните предизвикателства при управлението на малък международен онлайн магазин. Ние сме тук, за да бъдем ваш партньор в стимулирането на глобалния растеж на вашия бизнес.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Малък международен онлайн магазин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *