За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Нашият пакет за дигитален маркетинг за електронна търговия за предприятия е внимателно разработен, за да отговори на сложните нужди на големите онлайн магазини. Това цялостно предложение за услуги има за цел да подобри видимостта ви онлайн, да доведе до значителен трафик към магазина ви и да оптимизира конверсиите. Ето какво ще получите:

Разширена оптимизация на уеб сайта за електронна търговия: Ние ще работим по вашия онлайн магазин, за да гарантираме, че той е удобен за потребителите, оптимизиран за мобилни устройства, бързо зареждащ се и напълно оптимизиран за търсачките. Ще преработим описанията на продуктите, изображенията, мета данните и други ключови елементи, за да осигурим безпроблемно потребителско изживяване и по-висока видимост.

SEO за предприятия: Нашият екип ще приложи усъвършенствани стратегии за SEO оптимизация, за да помогне на вашия уеб сайт да се класира по-високо в търсачките. Това включва оптимизиране на голям брой продуктови страници и категории, работа със сложни структури на сайта и прилагане на международна SEO оптимизация, ако е необходимо.

Стратегия и маркетинг на съдържанието: Ще разработим и приложим цялостна стратегия за съдържание, която включва публикации в блогове, видеоклипове, инфографики, бюлетини и др. Нашето съдържание ще намери отклик сред разнообразната ви аудитория, ще популяризира продуктите ви и ще утвърди марката ви в бранша.

Стратегия и управление на социалните мрежи: Ще управляваме профилите ви в социалните мрежи в множество платформи, като създаваме ангажиращо съдържание, популяризираме продуктите ви, провеждаме конкурси и кампании и се грижим за взаимодействието с клиентите.

Имейл маркетинг: Ще разработим персонализирани кампании за имейл маркетинг, насочени към различни сегменти от клиентската ви база. Това включва промоционални имейли, напомняния за изоставени колички, персонализирани препоръки за продукти и програми за лоялност.

Анализ и отчитане на големи данни: Ще анализираме огромни обеми от данни от вашия уеб сайт, социални мрежи, имейл кампании и други източници. Ще предоставим подробни доклади с полезни прозрения, които да подпомогнат вземането на решения.

Управление на онлайн репутацията: Ще управляваме активно онлайн репутацията ви в множество платформи, като осигуряваме положително взаимодействие с клиентите, отговаряме бързо на отзиви и се справяме с всякакви кризисни ситуации в областта на връзките с обществеността.

Оптимизация на скоростта на конверсия (CRO) в голям мащаб: Ще проведем широкообхватно A/B тестване, ще анализираме поведението на потребителите и ще оптимизираме фуниите за конверсия на вашия уеб сайт, за да увеличим продажбите. Това включва усъвършенстване на продуктовите страници, подобряване на навигацията на сайта, оптимизиране на процесите на плащане и др.

Оптимизиране на продуктови списъци: Ще оптимизираме продуктовите ви списъци в сайта ви и във всички използвани от вас платформи на трети страни, като гарантираме, че те са привлекателни и добре видими в резултатите на търсачките.

Този пакет има за цел да осигури персонализирано цялостно решение, което да доведе до осезаеми резултати за вашия голям онлайн магазин. Партньорството ни надхвърля предоставянето на услуги и включва стратегическо сътрудничество, като съгласува усилията ни с вашите бизнес цели, за да се постигне максимален ефект.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Голям онлайн магазин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *