За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Нашият пакет за международен маркетинг на електронна търговия за предприятия е внимателно разработен, за да отговори на нуждите на големи онлайн магазини, работещи на множество пазари. С това всеобхватно предложение ние целим да увеличим глобалната ви видимост, да насочим разнообразен, значителен трафик към магазина ви и да оптимизираме конверсиите на множество пазари. Ето какво ще получите:

Разширена многоезична оптимизация на уеб сайт: Ние ще гарантираме, че вашият онлайн магазин е удобен за потребителите, оптимизиран за мобилни устройства, бързо зареждащ се и напълно оптимизиран за търсачките на няколко езика. Това включва оптимизиране на описанията на продуктите, изображенията, мета данните и други ключови елементи, за да се създаде безпроблемно пазаруване за клиентите по целия свят.

Enterprise International SEO: Ще приложим усъвършенствани стратегии за SEO, съобразени с международния бизнес, като оптимизираме вашия уеб сайт за търсачките в различни държави и езици и управляваме сложни структури на сайта с тагове hreflang за езикови и регионални URL адреси.

Стратегия за съдържание и локализация: Ще разработим и приложим цялостна стратегия за съдържание, която включва създаване и локализиране на съдържание за вашата разнообразна международна аудитория. Това може да включва публикации в блогове, видеоклипове, инфографики, бюлетини и други, съобразени с различните региони.

Глобална стратегия и управление на социалните мрежи: Ще управляваме профилите ви в социалните мрежи в множество платформи в различни региони, като създаваме ангажиращо съдържание, популяризираме продукти и насърчаваме взаимодействието с клиентите във всеки регион.

Международен имейл маркетинг: Ще разработим персонализирани кампании за имейл маркетинг, насочени към различни сегменти от клиентската ви база в различни региони. Това включва промоционални имейли, напомняния за изоставени колички, персонализирани препоръки за продукти и програми за лоялност.

Анализ и отчитане на големи данни: Ще анализираме огромни обеми от данни от вашия уеб сайт, социални мрежи, имейл кампании и други източници в различни региони, като предоставяме подробни отчети с полезни прозрения, които да подпомогнат вземането на решения.

Управление на международната онлайн репутация: Ще управляваме активно вашата онлайн репутация на различни пазари, като гарантираме положително взаимодействие с клиентите, бърз отговор на отзиви и ефективно справяне с всякакви PR кризи във всеки регион.

Оптимизация на степента на конверсия (CRO) в голям мащаб: Ще проведем широкообхватно A/B тестване, ще анализираме поведението на потребителите и ще оптимизираме фуниите за конверсия на вашия уеб сайт на различни пазари, за да увеличим продажбите.

Оптимизация на продуктови листи: Ще оптимизираме продуктовите ви листинги на вашия сайт и на всички използвани от вас платформи на трети страни, като гарантираме, че те са привлекателни и добре видими в резултатите на търсачките във всеки регион.

Този пакет има за цел да осигури цялостно решение от край до край, което да доведе до осезаеми резултати за вашия голям международен онлайн магазин. Като ваш стратегически партньор, ние съобразяваме услугите си с вашите бизнес цели, като улесняваме глобалния растеж и успех.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Голям международен онлайн магазин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *