За връзка с нас
Пловдив, България,
info@digitalmarketing.bg
Търсите бизнес партньор?
info@digitalmarketing.bg
Тел: +359 988 98 2222
Назад

Нашaта бизнес консултация по дигитален маркетинг е разработена специално, за да насочва фирмите към навигиране в сложния пейзаж на дигиталния маркетинг. Ние разбираме, че всеки бизнес има уникални изисквания, и тази услуга има за цел да предостави персонализирани стратегически насоки, които са в съответствие с вашите бизнес цели. Ето какво включва този пакет:

Първоначална консултация и оценка: Започваме с разбиране на вашия бизнес, вашата индустрия, конкуренцията ви и настоящите ви маркетингови усилия. Това ни помага да определим вашите силни страни, области за подобрение и неизползвани възможности.

Разработване на стратегия за дигитален маркетинг: Въз основа на нашата оценка ще разработим индивидуална стратегия за дигитален маркетинг, която е в съответствие с вашите бизнес цели. Тази стратегия ще обхване всички съответни аспекти на дигиталния маркетинг – от SEO и маркетинг на съдържанието до социални мрежи, имейл маркетинг, платена реклама и др.

Одит на уеб сайта и препоръки: Ще извършим цялостен одит на вашия уеб сайт и ще предоставим приложими препоръки за оптимизирането му за потребителско изживяване, мобилна адаптивност и видимост в търсачките.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бизнес консултация”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *